Voznik začetnik

Na podlagi vaše prijave vam bomo po pošti, na vaš naslov, poslali obvestilo o izvedbi tečaja in račun s položnico.

Z izpolnjeno prijavnico potrjujem, da se želim udeležiti programa voznik začetnik ter da sem seznanjen/a in sprejemam pogoje in ceno udeležbe. S posredovanjem podatkov, navedenih v prijavnici, jamčim za njihovo resničnost in dovoljujem PAGRAT Krško d.o.o.:

da moje osebne podatke iz zgornje prijavnice, ki so označeni kot obvezni, zbira in nadalje obdeluje za namen izvedbe programa voznik začetnik ter namen statistične obdelave in potreb inšpekcijskega nadzora.
Podjetje PAGRAT Krško d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko obrazcev, skrbno varoval v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU). Zagotavljamo vam, da vaši podatki ne bodo posredovani tretjim osebam in so namenjeni izključno zgoraj navedenim namenom.

Odprte prijave

Trenutno ni razpisanega tečaja!
Prikaži več

Izbris kazenskih točk

Na podlagi vaše prijave vam bomo po pošti, na vaš naslov, poslali obvestilo o izvedbi tečaja in račun s položnico.

Z izpolnjenim obrazcem potrjujem, da se želim udeležiti prigrama dodatnega izobraževanja za varno vožnjo ter da sem seznanjem in sprejemam pogoje in ceno udeležbe. S posredovanjem podatkov, navedenih v prijavnici, jamčim za njihovo resničnost in dovoljujem podjetju PAGRAT Krško d.o.o.:

– da moje osebne podatke iz zgornje prijavnice, ki so označeni kot obvezni, zbira in nadalje obdeluje za namen izvedbe programa dodatnega izobraževnja za varno vožnjo ter namene statistične obdelave in potreb inšpekcijskega nadzora.

Podjetje PAGRAT Krško d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko obrazcev, skrbno varoval v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU). Zagoravljamo vam, da vašo podatki ne bodo posredovani tretjim osebam in so namenjeni izključno zgoraj navedenim namenom.

Motorist začetnik

Na podlagi vaše prijave vam bomo po pošti, na vaš naslov, poslali obvestilo o izvedbi tečaja in račun s položnico.Z izpolnjeno priajvnico potrjujem, da se želim udeležiti program motorist začetnik ter da sem seznanjen /a ter sprejemam pogoje in ceno udeležbe. S posredovanjem podatkov, navedenih v prijavnici, jamčim za njihovo resničnost in dovoljujem podjetju PAGRAT Krško d.o.o.:

– da moje osebne podatke iz zgornje prijavnice, ki so označeni kot obvezni, zbira in nadalje obdeluje za namen izvedbe programa motorist začetnik ter namene statistične obdelave in potreb inšpekcijskega nadzora.

Podjetje PAGRAT Krško d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se obvezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko obrazcev, skrbno varoval v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU). zagotavljamo vam, da vaši podatki ne bodo posredovani tretjim osebam in so namenjeni izključno zgoraj navedenim namenom.